LASI- JA ALUMIINIRAKENTEITAA SUOMALAISELLE KULUTTAJALLE JA RAKENTAJALLE JA KIINTEISTÖN OMISTAJALLE 

Maakunnan Lasi Oy on Lahdessa ja Heinolassa toimiva vakavarainen lasitusalan yritys. Maakunnan Lasi on perustettu vuonna 1964. Maakunnan Lasin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 13 henkilöä. Toimitusjohtajana toimii Tero Granqvist.

Maakunnan Lasi toimii myös tukkuliikkeenä lasiliikkeille ja työstää yksilöllisiä ratkaisuja asennuspalveluineen erilaisiin projekteihin ja kuluttajan tarpeisiin. Toteutamme CNC-koneella tehokkaasti ja korkealla laadulla asiakaskohtaisia tarpeita. Asennamme lasituksia Lahdessa, Hämeessä, Uudellamaalla ja pk-seudulla myös.

Panostamme voimakkaasti erilaisten lasiratkaisujen kehittämiseen ja toteutukseen huomioiden lasiratkaisujen kehittymisen sekä ammatti- ja kuluttaja-asiakkaissa. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta saat tyylikkäät lasiratkaisut kokonaistoimituksena vaatimuksesi mukaan. Lataa esitteemme tästä.

Huomioimme lasinkäytössämme ympäristön merkityksen, sillä ylijäävä lasi menee uusiokäyttöön Suomessa.

LASI MATERIAALINA

Lasi materiaalina antaa monenlaiset käyttömahdollisuudet. Se toimii mainiosti aina erilaisissa valaistusratkaisuissa, seinäpinnoitteena, portaiden kaiteissa, välitilojen jakajana, terassien seinä- ja kattomateriaalina, julkisivujen pintamateriaalina ja tietysti ikkunoissa. Tänään haluamme panostaa myös erilaisiin sisustuksen suomiin mahdollisuuksiin, joissa korostetaan materiaalien eroja ja yhdenmukaisuutta.

LAATU

Maakunnan Lasi panostaa korkealuokkaisiin materiaaleihin. Kaikissa toteutuksissa noudatamme lasi- ja rakennusalan sääntöjä. Kaikissa hela- ja listaratkaisuissa korkea laatu, oma testaus ennen käyttöönottoa ja ammattitaito on meille tärkeää. Kuulumme korkeimpaan AAA-luokkaan luottokelpoisuudessa. Maakunnan Lasi tunnetaan vankasta lasialan osaamisesta ja luotettavista toimituksista!

Lehtijuttu Maakunnan Lasista 05.09.2014 Etelä-Suomen Sanomissa.

TERVETULOA ASIAKKAAKSI LASIASIOISSA!

 

   

Maakunnan Lasi on luotettava kumppani      bisnode-luokitus                  suomen vahvimmat