Älykalvot lasipintoihin koteihin ja toimistoihin

Älykalvot lasipintoihin koteihin ja toimistoihin

Älykalvot on erinomainen vaihtoehto mm. verhoille ja sälekaihtimille. Maakunnan Lasi asentaa älykalvot ja älylasit koteihin, julkisiin tiloihin, toimistoihin Etelä-Suomen alueella. Saat meiltä myös suunnittelupalvelun.

Älykalvojen tärkeimmät ominaisuudet

Helposti yksityisyyttä

Älykalvojen paras ominaisuus on sen mahdollistama yksityisyydensuoja (läpinäkymättömyys) helposti ja nopeasti vain nappia painamalla.

Toimii myös valkokankaana

Älykalvo ei vain himmenny, vaan sillä on myös erittäin hyvä projektiopinta. Kalvolla on valkokankaan ominaisuudet (elokuvat, videot, presentaatiot yms).

Infrapunasuojaus

Infrapunasuojaus 17% läpinäkyvänä ja 81% läpinäkymättömänä

Monta eri käyttökohdetta

Älykalvot sopivat sisätilojen lasipintoihin: neuvotteluhuoneisiin ja esittelytiloihin, avokonttoreiden tilanjakajiksi ja väliseiniksi, tuomaan nopeasti yksityisyyttä tai luomaan suuria, elämyksellisiä projisointipintoja.

Lisää iskunkestävyyttä

Antaa turvalasin turvaominaisuudet ja parantaa iskunkestävyyttä. Käyttökohteita voivat olla esim. palo-ovet ja ikkunat, laitekaapit, toimistotilat, tilanjakajat, sekä toimenpide huoneet.

Tietoa älykalvoista

Älykalvon toiminnolla lasi muutettu maitolasiksi.

Älykalvo™ pystyy muuttamaan valon läpäisykykyä sähkövirran avulla 0,2 sekunnissa. Itsekiinnittyvä älykalvo voidaan helposti liimata olemassa olevaan lasipintaan. Älykalvoa ohjataan helposti ja nopeasti kauko-ohjaimella.

Älykalvon toimintaperiaate on polymeeridispersioinen nestekide (PDLC), joka on koteloitu johtavan muovipinnan (PET/ITO) kahden kerroksen väliin.

Kun älykalvon jännite katkaistaan, nestekidepisarat menettävät säännöllisen yhdensuuntaisen linjauksensa keskenään ja kiteet alkavat heijastaa valoa eri suuntiin. Tämä johtaa voimakkaaseen valon sirontaan, josta taas seuraa kalvon läpinäkymättömyys. Kun jännite kytketään päälle, nestekidenäyttö ja heijastusindeksi kohdistuvat kalvossa yhdensuuntaisiksi, jolloin kalvo muuttuu läpinäkyväksi.

Kaksi PET/ITO-johtavaa kalvoa käyttävät sähköjännitettä tasomaisina elektrodeina. Nestekiteiden pisarat on järjestetty säännöllisesti ja kohtisuorassa kalvon pintaan nähden. Kidepinnan rinnakkaisvalo ei enää heijastu tai taitu nestekidemateriaalikerroksessa. Älykalvoa käytetään kaikenlaisilla lasipinnoilla esim- toimistoissa, kouluissa, kodeissa, hotellien kylpyhuoneissa, valvontakeskuksissa, väliseinissä, näyteikkunoissa jne. Älykalvon ansiosta lasin käyttöominaisuudet paranevat huomattavasti.

Ota yhteyttä

Päätoimipaikka Lahti

Vanhatie 29, (Holman Prisman lähellä Pohjois-Lahdessa)
15240 Lahti

Puh. 03 – 874 890

Myynti, lasikorjaukset Tero Granqvist 0400 – 983 555
Alumiinirakenteet Kimmo Dammert 044 7220506
Taloushallinto Tanya Palo 044 335 1193

Avoinna arkisin klo 7.00-16.30

sähköposti: myynti@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
03 874 890

Sivutoimipaikka Heinola

Työmiehentie 16,
18200 Heinola

Puh. 040 – 717 0905

Avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

sähköposti: heinola@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
040 717 0905

Jätä yhteydenottopyyntö

    Tykkää meistä Facebookissa