Puurunkoinen Lacerta-lasiterassi

Puurunkoinen Lacerta-lasiterassi

Puurunkoinen Lacerta-lasiterassi

Haluaisitko tyylikkään, turvallisen, ekologisen ja Suomessa suunnitellun Lacerta-lasiterassin?

Suomalainen Lacerta-lasiterassi on suunniteltu Suomessa ja runkomateriaalina käytetään suomalaista puuta. Lisäksi terassin runko ja kattomateriaalit ovat kierrätettävissä, joten Lacerta-lasiterassin tilaamalla suosit suomalaista ja ekologisuutta.

Kaikki Lacerta-lasiterassin tilaukset lujuuslasketaan, että terassi on turvallinen ympärivuotisessa käytössä ja kestää Suomen erilaiset sääolosuhteet. Lisäksi jokaisesta kohteesta toimitetaan rakennekuvat hyväksytettäväksi.

Terassin pystytys vaatii routimattoman perustuksen ja yleisimmin perustuksena käytetäänkin pihaa rikkomatonta ruuvipaalu perustusta. Kansimateriaaliksi kannattaa valita lämpöpuu tai komposiittilauta. Koska terassin kaikki osat ovat valmiiksi mitoitettuja ja toimitus sisältää kiinnikkeet ja ruuvit, voitte asentaa terassin itse tai tilata asennuksen jälleenmyyjänä toimivalta Maakunnan Lasilta.

Terassilasituksen kaksi vaihtoehtoa

Lacerta-lasiterassiin on valittavissa kahdenlaista terassilasitusta.

Pystypuitteeton terassilasitus on helppokäyttöinen ja huomaamaton lasitusmuoto, joka jättää näkymän ulospäin täysin avoimeksi. Tässä lasitusmuodossa lasitus avataan liu’uttamalla lasia sivullepäin. Liu’uttamista auttavat reunimmaisiin laseihin tehtaalla asennettavat, avaamista helpottavat kuppivetimet.

Kun lasit ovat kiinni, lasielementit limittyvät hieman toistensa päälle ja tämän ansiosta terassi pysyy suojassa sateelta ja roskilta. Lasiväleihin on saatavilla myös kirkkaat ja huomaamattomat listat, jotka tiivistävät lasivälejä. Lisäksi alakisko on mahdollista upottaa terassitralliin.

Helposti liikuteltava ja erinomaisesti liukuva pystypuitteellinen terassilasitus on toimintavarma kaikissa sääolosuhteissa. Tässä lasijärjestelmässä lasien väleissä on ohuet pystylistat, jotka varmistavat lasituksen tiiviyden. Sadeveden poistuminen terassilasin pinnoilta terassin ulkopuolelle on varmistettu alakiskon kallistuksin ja vedenpoisto rei’in.

Tässä terassilasituksessa liukulasielementtien liittämisessä käytetään ns. hakaustekniikkaa, joka takaa lasituksen helpon toimivuuden, tiiviin rakenteen ja eri lukitusvaihtoehtojen käyttämisen.

Maakunnan Lasi toimii Lahden seudulla Lacerta-lasiterassiratkaisuille jälleenmyyjänä, joten ota yhteyttä, kun haluat Lacerta-lasiterassin.

Ota yhteyttä

Maakunnan Lasin
24/7-lasinkorjauspäivystys

03 874 890 Lahti

040 717 0905 Heinola

Päätoimipaikka Lahti

Vanhatie 29, (Holman Prisman lähellä Pohjois-Lahdessa)
15240 Lahti

Puh. 03 – 874 890

Myynti, lasikorjaukset Tero Granqvist 0400 – 983 555
Alumiinirakenteet Kimmo Dammert 044 7220506
Taloushallinto Tanya Palo 044 335 1193

Avoinna arkisin klo 7.00-16.30

sähköposti: myynti@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
03 874 890

Sivutoimipaikka Heinola

Työmiehentie 16,
18200 Heinola

Puh. 040 – 717 0905

Avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

sähköposti: heinola@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
040 717 0905

Jätä yhteydenottopyyntö

    Tykkää meistä Facebookissa