Puurunkoinen Lacerta-lasiterassi

Puurunkoinen Lacerta-lasiterassi

Haluaisitko tyylikkään, turvallisen, ekologisen ja Suomessa suunnitellun Lacerta-lasiterassin?

Suomalainen Lacerta-lasiterassi on suunniteltu Suomessa ja runkomateriaalina käytetään suomalaista puuta. Lisäksi terassin runko ja kattomateriaalit ovat kierrätettävissä, joten Lacerta-lasiterassin tilaamalla suosit suomalaista ja ekologisuutta.

Kaikki Lacerta-lasiterassin tilaukset lujuuslasketaan, että terassi on turvallinen ympärivuotisessa käytössä ja kestää Suomen erilaiset sääolosuhteet. Lisäksi jokaisesta kohteesta toimitetaan rakennekuvat hyväksytettäväksi.

Terassin pystytys vaatii routimattoman perustuksen ja yleisimmin perustuksena käytetäänkin pihaa rikkomatonta ruuvipaalu perustusta. Kansimateriaaliksi kannattaa valita lämpöpuu tai komposiittilauta. Koska terassin kaikki osat ovat valmiiksi mitoitettuja ja toimitus sisältää kiinnikkeet ja ruuvit, voitte asentaa terassin itse tai tilata asennuksen jälleenmyyjänä toimivalta Maakunnan Lasilta.

Terassilasituksen kaksi vaihtoehtoa

Lacerta-lasiterassiin on valittavissa kahdenlaista terassilasitusta.

Pystypuitteeton terassilasitus on helppokäyttöinen ja huomaamaton lasitusmuoto, joka jättää näkymän ulospäin täysin avoimeksi. Tässä lasitusmuodossa lasitus avataan liu’uttamalla lasia sivullepäin. Liu’uttamista auttavat reunimmaisiin laseihin tehtaalla asennettavat, avaamista helpottavat kuppivetimet.

Kun lasit ovat kiinni, lasielementit limittyvät hieman toistensa päälle ja tämän ansiosta terassi pysyy suojassa sateelta ja roskilta. Lasiväleihin on saatavilla myös kirkkaat ja huomaamattomat listat, jotka tiivistävät lasivälejä. Lisäksi alakisko on mahdollista upottaa terassitralliin.

Helposti liikuteltava ja erinomaisesti liukuva pystypuitteellinen terassilasitus on toimintavarma kaikissa sääolosuhteissa. Tässä lasijärjestelmässä lasien väleissä on ohuet pystylistat, jotka varmistavat lasituksen tiiviyden. Sadeveden poistuminen terassilasin pinnoilta terassin ulkopuolelle on varmistettu alakiskon kallistuksin ja vedenpoisto rei’in.

Tässä terassilasituksessa liukulasielementtien liittämisessä käytetään ns. hakaustekniikkaa, joka takaa lasituksen helpon toimivuuden, tiiviin rakenteen ja eri lukitusvaihtoehtojen käyttämisen.

Maakunnan Lasi toimii Lahden seudulla Lacerta-lasiterassiratkaisuille jälleenmyyjänä, joten ota yhteyttä, kun haluat Lacerta-lasiterassin.

Ota yhteyttä

Päätoimipaikka Lahti

Päätoimipaikka Lahti
Vanhatie 29,
15240 Lahti

Puh. 03 – 874 890;  0400-983555
Fax. 03 – 874 8927

Avoinna arkisin klo 7.30-17.00

sähköposti: myynti@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
03 874 890

Sivutoimipaikka Heinola

Sarvikatu 4,
18100 Heinola

Puh. 040 – 717 09 05

Avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

sähköposti: heinola@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
040 717 09 05

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu lasimalleihin

Maakunnan Lasin kaidelasimalleja, saunan lasiseinäratkaisuja ja liukuovia löydät

Lahden Kaakelin tiloista,
osoite Laatukatu 13, Lahti

Lahden Kaakeli on avoinna

Arkisin: 10:00 – 17:00
Lauantaisin 10:00 -14:00

Tykkää meistä Facebookissa

Soita
Sijainti