Terassilasitus

Terassilasitus

Kuvittele, että kun sinulla on kestävä ja laadukas, suomalainen lasitettu terassi, jolle voit mennä ihailemaan talvella kaunista lumisadetta tai tähtitaivasta samalla, kun siemailet lämmintä juomaa tai kesällä ihailla kaunista kesämaisemaa tai katsoa upeaa ukonilmaa suojassa tuulelta ja sateelta.

Terassin lasituksella saat myös lisää viihtyisää käyttötilaa eikä sinun tarvitse olla jatkuvasti puhdistamassa terassiasi syksyn lehdiltä tai talven lumituiskulta. Lisäksi terassin lasitus pidentää terassin laudoituksen käyttöikää, kun se on suojassa säänvaihteluilta.

Eikä sinun tarvitse kuunnella itikoiden ininää, kun hyödynnämme hyönteissuojaoviamme terassillesi.

Aurinkoisellakin kesäsäällä voit avata terassilasitukset joko kokonaan tai osittain.

Me Maakunnan Lasilla toteutamme asiakkaillemme terassilasituksia asiakkaan aukkomittojen ja toivomusten mukaisesti.

MASI-lasitusjärjestelmä

Kauttamme saat kotimaisen, varmatoimisen ja huoltovapaan MASI-lasitusjärjestelmän, joka vähentää myös melu- siitepöly- ja saastehaittoja. MASI-lasitusjärjestelmässä käytetään kotimaista alumiiniprofiilia, joiden vakiovärit ovat anodisoitu luonnonväri, maalattu valkoinen (RAL9010) ja maalattu ruskea (RR 32).

MASI-liukulaseissa profiilit ovat siroja ja pystykehyskin on vain 25mm leveä. Neljäovisen sarjan ala- ja yläkiskon leveys on ainoastaan 64mm. Liukulasit ovat alakantavia eli liukulasin alaprofiilissa on kuulalaakeroidut nailonpyörät. Tarvittaessa pyörien lukumäärää voidaan lisätä ovien koon ja painon mukaisesti.

MASI-lasitusjärjestelmässä käytetään yleensä 6mm:n laminoitua tai karkaistua lasia. Lasia voidaan myös personoida käyttämällä lasissa harmaata, pronssia tai vihreää väriä, tai kuviolasia, jolloin saadaan esimerkiksi lisää näkösuojaa.

MASI-profiileilla pystymme tekemään hyvin korkeitakin lasituksia, hyvin tuulisillekin paikoille, sillä lasit kiinnitetään alumiiniprofiileihin liimaamalla. Liimauksen ansiosta pystymme käyttämään tällöin huomattavasti sirompia profiileita heikentämättä tukevuutta ja turvallisuutta. Lisäksi kun lasit kiinnitetään liimaamalla, liukuovet voidaan tehdä ilman välipuitteita.

MASI-lasitusjärjestelmä sisältää alumiiniset runkoprofiilit, joiden kautta voimme asentaa myös kattolasituksia.

Katso lisää MASI-lasitusjärjestelmästä ja erilaisista runkoratkaisuista MASI-järjestelmän RT-kortista ja ota yhteyttä Maakunnan Lasiin kun haluat laadukkaan MASI-lasitusjärjestelmän ammattitaitoisesti asennettuna.

COVER-terassilasitukset

Suomalainen COVER-terassilasitus kestää voimakkaammatkin myrskytuulet ja vaihtelevat sääolosuhteet teknisten ominaisuuksiensa vuoksi ja antaa terassisi ulkonäölle upean, viimeistellyn silauksen. Lisäksi COVER-terassilasituksen kuulalaakeripyörästö mahdollistaa terassilasituksen kevyen käytettävyyden toiveiden ja vaatimustesi mukaisesti.

Terassilasitus suojaa terassillasi olevia kalusteita ja vähentää kunnostus- ja siivoustarvetta.

COVER-terassilasitukset ovat pystypuitteettomia ja tämän vuoksi lasit saadaan siirrettyä aukostaan kokonaan sivuun ja lukittua tarvittaessa. Lasit voivat olla alakantavia tai ylhäältä roikkuvia.

Toimitamme sinulle yksilöidyt COVER-terassilasitukset, joten ota yhteyttä Maakunnan Lasiin.

Rakennuslupa lasiterassiin?

Maakunnan Lasin ammattitaitoiset asiantuntijat auttavat sinua tarvittaessa myös rakennuslupa-asioissa suunnittelemalla piirustuksiin lasirakenteet erikoistyönä.

Verhot ja hyönteissuojat terassille

Maakunnan Lasilta saat Solar Oy:n valmistamat pimennysverhot lasikattoihin ja hyönteissuojat terassin liukulasien eteen. Tutustu Solar:in tuotteisiin ja ota yhteyttä Maakunnan Lasiin.

Toteuttamiamme kohteita ja tarvikkeita

Ota yhteyttä

Päätoimipaikka Lahti

Päätoimipaikka Lahti
Vanhatie 29,
15240 Lahti

Puh. 03 – 874 890;  0400-983555
Fax. 03 – 874 8927

Avoinna arkisin klo 7.30-17.00

sähköposti: myynti@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
03 874 890

Sivutoimipaikka Heinola

Sarvikatu 4,
18100 Heinola

Puh. 040 – 717 09 05

Avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

sähköposti: heinola@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
040 717 09 05

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu lasimalleihin

Maakunnan Lasin kaidelasimalleja, saunan lasiseinäratkaisuja ja liukuovia löydät

Lahden Kaakelin tiloista,
osoite Laatukatu 13, Lahti

Lahden Kaakeli on avoinna

Arkisin: 10:00 – 17:00
Lauantaisin 10:00 -14:00

Tykkää meistä Facebookissa

Soita
Sijainti