Terassilasitus

Terassilasitus

Kuvittele, että kun sinulla on kestävä ja laadukas, suomalainen lasitettu terassi, jolle voit mennä ihailemaan talvella kaunista lumisadetta tai tähtitaivasta samalla, kun siemailet lämmintä juomaa tai kesällä ihailla kaunista kesämaisemaa tai katsoa upeaa ukonilmaa suojassa tuulelta ja sateelta.

Terassin lasituksella saat myös lisää viihtyisää käyttötilaa eikä sinun tarvitse olla jatkuvasti puhdistamassa terassiasi syksyn lehdiltä tai talven lumituiskulta. Lisäksi terassin lasitus pidentää terassin laudoituksen käyttöikää, kun se on suojassa säänvaihteluilta.

Eikä sinun tarvitse kuunnella itikoiden ininää, kun hyödynnämme hyönteissuojaoviamme terassillesi.

Maakunnan Lasi valmistaa täysin mittojen mukaan terassilasitukset valmiiseen runkoon tai uudella puu tai alumiinirungolla. Kauttamme saat kokonaistoimituksen tarvittaessa, johon sisältyy lupakuvat ja vastaava työnjohtaja.

 

Terassien kokonaistoimitukset

UUTUUTENA toimitamme terassin lasitukset kokonaistoimituksena perustuksista lähtien sisältäen paaluperustuksen, lattian, lasitetun terassin puu/alumiinirungolla. Yhteistyössä nämä tehdään Terassitalon kanssa!

Terassi ennen terassilasien laittoaTerassilasituksella voit saada täysin uuden ilmeen terassillesi mökille tai kotiin.

Terassi ennen terassilasien laittoa
Terassilasituksella voit saada täysin uuden ilmeen terassillesi mökille tai kotiin.

MASI-lasitusjärjestelmä

Kauttamme saat kotimaisen, varmatoimisen ja huoltovapaan MASI-lasitusjärjestelmän, joka vähentää myös melu- siitepöly- ja saastehaittoja. MASI-lasitusjärjestelmässä käytetään kotimaista alumiiniprofiilia, joiden vakiovärit ovat anodisoitu luonnonväri, maalattu valkoinen (RAL9010) ja maalattu ruskea (RR 32).

MASI-liukulaseissa profiilit ovat siroja ja pystykehyskin on vain 25mm leveä. Neljäovisen sarjan ala- ja yläkiskon leveys on ainoastaan 64mm. Liukulasit ovat alakantavia eli liukulasin alaprofiilissa on kuulalaakeroidut nailonpyörät. Tarvittaessa pyörien lukumäärää voidaan lisätä ovien koon ja painon mukaisesti.

MASI-lasitusjärjestelmässä käytetään yleensä 6mm:n laminoitua tai karkaistua lasia. Lasia voidaan myös personoida käyttämällä lasissa harmaata, pronssia tai vihreää väriä, tai kuviolasia, jolloin saadaan esimerkiksi lisää näkösuojaa.

MASI-profiileilla pystymme tekemään hyvin korkeitakin lasituksia, hyvin tuulisillekin paikoille, sillä lasit kiinnitetään alumiiniprofiileihin liimaamalla. Liimauksen ansiosta pystymme käyttämään tällöin huomattavasti sirompia profiileita heikentämättä tukevuutta ja turvallisuutta. Lisäksi kun lasit kiinnitetään liimaamalla, liukuovet voidaan tehdä ilman välipuitteita.

MASI-lasitusjärjestelmä sisältää alumiiniset runkoprofiilit, joiden kautta voimme asentaa myös kattolasituksia.

Katso lisää MASI-lasitusjärjestelmästä ja erilaisista runkoratkaisuista MASI-järjestelmän RT-kortista ja ota yhteyttä Maakunnan Lasiin kun haluat laadukkaan MASI-lasitusjärjestelmän ammattitaitoisesti asennettuna.

COVER-terassilasitukset

Suomalainen COVER-terassilasitus kestää voimakkaammatkin myrskytuulet ja vaihtelevat sääolosuhteet teknisten ominaisuuksiensa vuoksi ja antaa terassisi ulkonäölle upean, viimeistellyn silauksen. Lisäksi COVER-terassilasituksen kuulalaakeripyörästö mahdollistaa terassilasituksen kevyen käytettävyyden toiveiden ja vaatimustesi mukaisesti.

Terassilasitus suojaa terassillasi olevia kalusteita ja vähentää kunnostus- ja siivoustarvetta.

COVER-terassilasitukset ovat pystypuitteettomia ja tämän vuoksi lasit saadaan siirrettyä aukostaan kokonaan sivuun ja lukittua tarvittaessa. Lasit voivat olla alakantavia tai ylhäältä roikkuvia.

Toimitamme sinulle yksilöidyt COVER-terassilasitukset, joten ota yhteyttä Maakunnan Lasiin. Lisätietoa Coverin sivuilta.

Rakennuslupa lasiterassiin?

Maakunnan Lasin ammattitaitoiset asiantuntijat auttavat sinua tarvittaessa myös rakennuslupa-asioissa suunnittelemalla piirustuksiin lasirakenteet erikoistyönä.

Verhot ja hyönteissuojat terassille

Maakunnan Lasi toimittaa Solar Oy:n valmistamat hyönteissuojat terassin liukulasien eteen. Tutustu tässä Solar:in tuotteisiin. Uutuutena toimitamme terassin laseihin ja lasikattoihin kotimaiset Visor-kaihtimet mittojen mukaan. Katso lisää Visor.fi

Toteuttamiamme kohteita

Ota yhteyttä

Maakunnan Lasin
24/7-lasinkorjauspäivystys

03 874 890 Lahti

040 717 0905 Heinola

Päätoimipaikka Lahti

Vanhatie 29, (Holman Prisman lähellä Pohjois-Lahdessa)
15240 Lahti

Puh. 03 – 874 890

Myynti, lasikorjaukset Tero Granqvist 0400 – 983 555
Alumiinirakenteet Erkki Kokko 044 335 1193
Taloushallinto Tanya Palo 044 335 1193

Avoinna arkisin klo 7.30-17.00

sähköposti: myynti@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
03 874 890

Sivutoimipaikka Heinola

Työmiehentie 16,
18200 Heinola

Puh. 040 – 717 0905

Avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

sähköposti: heinola@maakunnanlasi.com

Lasinkorjauspäivystys 24 h:
040 717 0905

Jätä yhteydenottopyyntö

  Tutustu lasimalleihin

  Maakunnan Lasin kaidelasimalleja, saunan lasiseinäratkaisuja ja liukuovia löydät

  Lahden Kaakelin tiloista,
  osoite Laatukatu 13, Lahti

  Lahden Kaakeli on avoinna

  Arkisin: 10:00 – 17:00
  Lauantaisin 10:00 -14:00

  Tykkää meistä Facebookissa